End user Terms & Conditions

Tilausehdot


Myyjä

Tässä verkkokaupassa myytävien tuotteiden ja palvelujen tarjoaja on Tämä yritys, (Ei y-tunnusta) ja tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseen sovelletaan näitä sopimusehtoja.

Palveluehdot

Palvelunkuvaus

Tahkovaraamo järjestelmä on varausjärjestelmä mitä ylläpitää Comgate Oy. Palvelussa mökin omistaja ilmoittaa oman kohteensa vuokrattavaksi järjestelmään ja majoitusvaraus ja sopimus varauksesta syntyy mökin omistajan ja vuokralaisen välille. Tahkovaraamo on palvelualusta missä vuokralaiset ja mökin omistajat kohtaavat.

Varaukset ja hinnoittelu

Mökin omistaja vastaa oman mökkinsä varauskalenterista ja kohteen ajankohtaisesta hinnoittelusta. Mikäli ongelmia hinnoittelun suhteen syntyy, vuokralainen ja mökin omistaja selvittävät asian keskenään. Tahkovaraamo ei ole vastuussa hinnoitteluvirheistä tai varattujen aikojen saatavuudesta.

Vastuut ja velvollisuudet

Vuokralainen on vastuussa tekemästään varauksesta ja siitä koituvista kuluista. Mökin omistaja on vastuussa mökin saatavuudesta ja ilmoitetusta varustuksesta, sijainnista ja muista vuokrakohteeseen liittyvistä itse ilmoittamistaan tiedoista. Tahkovaraamo järjestelmä ei ole vastuussa ilmoitettujen kohteiden oikeellisuudesta tai vuokralaisten tekemistä varauksista.

Henkilömäärä

Mökin omistaja on määrittänyt majoitukselle henkilökapasiteetin ja sitä tulee noudattaa. Elikkä lähikuppilasta ei kannata kiskoa mukaansa ihan jokaikistä yövieraaksi, vaan porukalla juhlitaan siellä juhlapaikalla ja mökillä sitten majoittuu ne henkilöt ketkä sinne on alunperin ilmoittautuneet mukaan. Mökit on yleensä suunniteltu tietylle henkilömäärällä ja jos se ylitetään mökissä sattuu ja tapahtuu ja vuokraaja on sitten korvausvelvollinen.

Järjestyssäännöt

Jokaisella on henkilökohtainen vastuu kunnioittaa asetettuja järjestyssääntöjä ja ottaa huomioon omassa toiminnassaan kanssa matkailijat siinä määrin että kaikilla on mukava loma. Vaikka sinun lomasi on se kaikkein tärkein niin muutkin lomailijat sinun on otettava huomioon. Lyhyesti älä meuhkaa ja meso, riehu tai räiskä turhanpäiväisesti vaan keskity rentoutumaan ja nauttimaan lomastasi.

Asiakkaan vastuu

Jokaisen vuokrakohteen lisätiedoissa on ohjeistuksia mitkä tulee asiakkaan lukea ja ymmärtää varatessaan kohdetta. Mikäli ehtoja ei ole näkyvissä niin tässä alla

yleispätevät majoituskohteen vuokraamisen ehdot

 • Majoituskohteelle saavuttaessa tulee tarkastaa että ilmoitetut tiedot pitävät paikkansa, mikäli puutteita havaitaan kohteessa tulee olla yhteydessä suoraan mökin omistajaan
 • Majoituskohdetta tulee käyttää asianmukaisesti majoittumiseen, sisällä ei kuljeta kengät tai monot jalassa, tavaroita ei rikota ja muutenkin kohdetta käytetään hyvän tavan mukaisesti.
 • Tulisijoja, takkoja, puulämmitteisiä kiukaita tulee lämmittää asiaan kuuluvalla tavalla ja kohteessa on huolehdittava normaalilla tavalla tulenteosta. Tulisijoissa poltetaan vain siihen tarkoitukseen määritettyä materiaalia pääasiallisesti puuta.
 • Majoituskohteen luovutuspäivänä, huolehdi että mökki on vähintään samassa tilassa kuin sinne saapuessa. Kohteliaisuus myös on valttia joten mikäli näet että jokin asia voisi olla siistimpi niin samalla sinun on helppo jättää terveiset mökin omistajalle kiitoksen muodossa.

Asiakas on vastuussa tahallaan tai huolimattomuudellaan aiheuttamistaan vahingoista, jotka hän aiheuttaa myyjälle tai kolmansille osapuolille.

Peruuttaminen ja muuttaminen

Ylivoimainen este

Tämä yritys ei ole vastuussa tilauksen tai varauksen peruuntumisesta tai muusta sellaisesta vahingosta, joka on aiheutunut Tämä yritys:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota myyjä ei kohtuudella ole voinut ottaa huomioon kaupantekohetkellä ja jonka seurauksia Tämä yritys ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää eikä voittaa.

Huomautukset ja valitukset

Jos huomaat puutteita tai haluat tehdä valituksen majoituskohdetta koskevissa asioissa, otathan yhteyttä suoraan mökin omistajaan. Mikäli et saa mökin omistajaa kiinni voit myös olla yhteydessä Tahkovaraamoon, me hankimme sinulle mökin omistajan ajantasaiset tiedot.

Varausjäjestelmän toimintaan liittyvät huomautukset tai valitukset voit ilmoittaa suoraan meille Tahkovaraamolle. Pyrimme korjaamaan virheet mahdollisimman nopeasti.  

Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet erimielisyydet ensisijassa keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan myyjän kotipaikan käräjäoikeudessa. Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Tämä verkkokauppa on toteutettu Joiku Booking -verkkokauppa-alustalla. Joiku Booking (Comgate Oy, 2663001-9) ei tarjoa, omista, tai kontrolloi mitään palveluita tai tuotteita kuten yöpymispaikkoja, aktiviteetteja tai kuljetuspalveluita, joihin sinulla on pääsy tämän sivuston kautta.

Tämän verkkokaupan omistaja Tämä yritys omistaa, kontrolloi tai tarjoaa palveluita tai tuotteita joko suoraan tai toimien agenttina. Myyjä on vastuussa myymästään palvelusta tai tuotteesta. Myyjän ehdot ovat voimassa varauksesi osalta, joten sinun täytyy hyväksyä ja ymmärtää kyseiset ehdot. Joiku Booking ei ole vastuussa jos palvelun tai tuotteen varaamisessa, käytössä, toteutuksessa tai toimituksessa syntyy ongelmia.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä verkkokaupasta ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Sitoudut jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin myyjän toimitusehtoihin.

Maksutavat

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa, MasterCard, American Express. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

 • Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
 • Innova 2
 • Lutakonaukio 7
 • 40100 Jyväskylä
 • Puhelin: 0207 181830
 • www.paytrail.com

Tilaus- ja maksuvahvistus

Saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

 • Tilauksen tuotelistauksen
 • Laskun loppusumman
 • Veroerittelyn

Saat Paytrail Oyj:ltä maksuvahvistuksen, jossa on kerrottu maksun summa, maksutunnus sekä päivämäärä. Ole ensisijassa yhteydessä myyjään mikäli sinulla herää kysyttävää maksutapahtumaan liittyvissä asioissa. Voit olla myös yhteydessä Paytrailiin (020 718 1830 / [email protected]).